logo

Hírek

2014-11-22

Visszatér Bíró-Nagy András, a Policy Solutions társalapítója

Régi ismerőssel erősítünk - visszatér a csapatba a Policy Solutions társalapítója, Bíró-Nagy András. András az elmúlt két évben a magyar uniós biztos politikai tanácsadójaként az európai politika első vonalában szerezhetett tapasztalatot. Bíró-Nagy András (kutatási igazgatóként) és Boros Tamás (stratégiai igazgatóként) a továbbiakban ismét közösen vezeti az elemző intézetet.
Visszatér Bíró-Nagy András, a Policy Solutions társalapítója

Régi ismerőssel erősítünk - visszatér a csapatba a Policy Solutions társalapítója, Bíró-Nagy András. András az elmúlt két évben Andor László foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős uniós biztos politikai tanácsadójaként az európai politika első vonalában szerezhetett tapasztalatot. Feladatkörébe tartozott többek között a magyar uniós biztos hazai és nemzetközi kommunikációjának koordinálása, az uniós szintű társadalmi érdekegyeztetési folyamatok felügyelete, az EU bővítési és szomszédságpolitikája szociális oldalának erősítése és a kapcsolattartás a nemzeti parlamentekkel.

Bíró-Nagy András (kutatási igazgatóként) és Boros Tamás (stratégiai igazgatóként) a továbbiakban ismét közösen vezeti az elemző intézetet.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!