logo

Hírek

2023-09-23

15 éves a Policy Solutions

15 éves lett a Policy Solutions. E születésnap alkalmából felkértük barátainkat, fontos partnereinket, hogy írjanak egy rövid üzenetet arról, hogy miként látják a Policy Solutions munkáját.
15 éves a Policy Solutions

15 éves lett a Policy Solutions. E születésnap alkalmából felkértük barátainkat, fontos partnereinket, hogy írjanak egy rövid üzenetet arról, hogy miként látják a Policy Solutions munkáját. Az elmúlt hetekben velük együtt, az ő írásaikkal ünnepeltünk. Ezek a megtisztelő visszajelzések magukért beszélnek. Nagyon büszkék vagyunk arra a sok hazai és nemzetközi sikerre, amit az ismert hazai körülmények között, de folyamatosan építkezve ebben a 15 évben elértünk, és köszönjük mindenkinek, aki hosszabb vagy rövidebb ideig együtt dolgozott velünk azért, hogy mindezt elérhessük. Ígérjük, hogy az értékekből, a tényszerűségből és a színvonalból sem adunk fel semmit a következő években sem.

Andor László 

Bombera Krisztina

Ceglédi Zoltán

Kester Eddy 

Kiss Ambrus

Lakner Zoltán

Mező János

Beate Martin

Pardavi Márta

Pogátsa Zoltán

Bartosz Rydlinski 

Ania Skrzypek

Szabó Andrea 

Urbán Ágnes 

Závecz Tibor



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!