logo

Hírek

2023-10-15

15 év, 15 barát: Bombera Krisztina

"A közéleti kommunikáció érzelemvezérelt, néha dogmatikus, személyes példákra túl gyakran építő zsákutcáiból a Policy Solutions kutatásai mindnyájunknak segíthetnek kilépni."
15 év, 15 barát: Bombera Krisztina

15 éves lett a Policy Solutions. E születésnap alkalmából felkértük barátainkat, fontos partnereinket, hogy írjanak egy rövid üzenetet arról, hogy miként látják a Policy Solutions munkáját. Bombera Krisztina, konferenciáink rendszeres háziasszonyának köszöntőjével kezdjük a sorozatot. Köszönjük a sok éves együttműködést és a mindig profi műsorvezetést!

"Riporterként, beszélgetések moderátoraként kiemelkedő szakmai élmény számomra a Policy Solutions kutatásai kapcsán szakembereket úgy kérdeznem, hogy tényekről, jól megvilágított összefüggésekről, és néha igen meglepő kutatási eredményekről beszélgetünk, tudományos módszerrel keresett és kapott eredményekről - vaktában okoskodás helyett. A Policy Solutions kutatások segítenek tisztábban látni. Nemcsak azt, ami van Magyarországon, hanem azt is, amiről úgy érezzük, hogy van, percepciós kutatások segítségével. A közéleti kommunikáció érzelemvezérelt, néha dogmatikus, személyes példákra túl gyakran építő zsákutcáiból ezek a reprezentatív kutatások mindnyájunknak segíthetnek kilépni: közös életünket jobban érteni, arról higgadtabban beszélni és beszélgetni, árnyaltabban megoldásokat keresni. Boldog születésnapot, Policy Solutions, köszönöm, hogy vagytok!"

Bombera Krisztina 

Riporter, műsorvezető



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!