logo

Hírek

2017-09-21

Konferencia: Mit tesznek Önért a magyar európai parlamenti képviselők?

A Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest és a Policy Solutions tisztelettel meghívja a  „Mit tesznek Önért a magyar európai parlamenti képviselők?" című konferenciájára.
Konferencia: Mit tesznek Önért a magyar európai parlamenti képviselők?

A rendezvényen a magyar európai parlamenti képviselők 2014 és 2017 közötti munkáját tekintjük át. A konferencián beszélgetni fogunk a két legaktívabb magyar EP-képviselővel, Jávor Benedekkel (Párbeszéd) és Szanyi Tiborral (MSZP) is.

Időpont: 2017. szeptember 29. (péntek) 16.00-19.00

Helyszín: Európa Pont (Budapest, Lövőház u. 35, 1024)

A konferencia részletes programját itt tölthető le.

A rendezvény nyelve magyar és angol, szinkrontolmácsolást biztosítunk.

A konferencián való részvétel ingyenes, de a regisztráció kötelező. Kérjük, hogy 2017. szeptember 25-ig regisztráljon az alábbi linkre kattintva és adatait megadva: https://goo.gl/forms/2PNyI9YcpkIeigO83

Szeretettel várjuk rendezvényünkön.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!