logo

Hírek

2013-03-04

Bíró Nagy András az Andor-kabinetben folytatja munkáját

A Policy Solutions politikai elemző intézet egyik alapító-igazgatója, Bíró Nagy András 2013. január 16-tól az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Szociális Ügyekért és Társadalmi Befogadásért felelős biztosi kabinetjében folytatja munkáját.
Bíró Nagy András az Andor-kabinetben folytatja munkáját

A Policy Solutions politikai elemző intézet egyik alapító-igazgatója, Bíró Nagy András 2013. január 16-tól az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Szociális Ügyekért és Társadalmi Befogadásért felelős biztosi kabinetjében folytatja munkáját. Andor László uniós biztos politikai tanácsadójaként feladatkörébe tartozik a nemzeti parlamentekkel és a magyarországi sajtóval folytatott kommunikáció koordinálása, illetve az uniós szintű társadalmi érdekegyeztetési folyamatok felügyelete. Bíró Nagy András az Európai Bizottság összeférhetetlenségi szabályaival összhangban lemondott a Policy Solutions-ben betöltött vezetői posztjáról.

2013 januárjától a Policy Solutions munkáját egyedüli igazgatóként az intézet másik alapítója, Boros Tamás irányítja. Az intézet változatlan tevékenységi körrel folytatja munkáját, melynek egyaránt része politikai események elemzése a hazai és a külföldi sajtó számára, közpolitikai tanulmányok és javaslatok kidolgozása, valamint kommunikációs stratégiák tervezése. A Policy Solutions a következő időszakban újabb munkatársakkal is bővíti csapatát. 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!